Başkan Günay sözünü tuttu: Güzbel Plaj Cafe halkın hizmetinde!

Başkan Günay sözünü tuttu: Güzbel Plaj Cafe halkın hizmetinde!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, seçimde söz verdiği Güzbel Plaj Cafe'yi 12 ay açık kalacak şekilde yeniden halkın hizmetine sundu.

MEDYA EGE - Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, seçim vaatlerinden biri olan Güzbel Plaj Cafe’yi yenileyerek vatandaşın hizmetine açtı. Başkan Günay, "Halkımız 12 ay açık kalsın istedi biz de söz verdik ve sözümüzü yerine getirdik. Kafemizi yenileyip artık halkımızın hizmetine sunduk” diye konuştu. İzmir körfezinin ilk mavi bayraklı plajı olan Siteler Mahallesi Halk Plajı’nda hizmete giren Güzbel Plaj Cafe, 12 ay boyunca vatandaşlara hizmet verecek.

dji-0852.jpg

Kafede sıcak, soğuk, alkollü içeceklerin yanı sıra, tost, hamburger ve yazın vazgeçilmezi dondurma çeşitleri de halkın hizmetine sunulacak. Etrafı yeşil çitlerle kapatılarak daha korunaklı hale getirilen plajda, şezlong ve şemsiye için de ücret talep edilmeyecek. Ayrıca Güzbel Cafe'deki yüzde 20 indirimin aynısı burada da geçerli olacak.

imgn8748.jpg

Halkımız gönül rahatlığıyla gelip denizin keyfini doyasıya çıkarabilir diyerek sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Günay, açıklamasına kafenin 10.00 - 23.30 saatleri arasında hizmet vereceği notunu düştü.

gptuiwowcaadims.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.