Başkan Işık: İhtiyaçları yerinde tespit ediyoruz!

Başkan Işık: İhtiyaçları yerinde tespit ediyoruz!

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, ilçedeki çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle ziyaretinde bulunan ve vatandaşlarla bir araya gelen Işık, “İhtiyaçları yerinde tespit ediyoruz!” dedi.

MEDYA EGE – Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Sevgi Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Mahalle Muhtarı Aslı Baykara ile birlikte mahallede incelemelerde bulundu. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Işık, o anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “İlçemizi sokak sokak geziyor, ihtiyaçları yerinde tespit ediyoruz. Bugün Sevgi Mahallemizdeydik. Muhtarımız Aslı Baykara ve ekibimizle birlikte sorun yaşanan noktalarda incelemelerde bulunduk. Komşularımızın taleplerini dinledik, çözümlerimizi anlattık” ifadelerini kullandı.

Ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle bir araya gelen Başkan Işık, ilçede temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yeşil alanlarda düzenli ve bakımlı çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi.

Işık, ziyaretine ilişkin paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzde görev yapan çalışma arkadaşlarımızla, mesai öncesi keyifli bir kahvaltıyla güne başladık.

Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içinde vakit geçirebileceği alanlar yaratmak için parklarımızın ve yeşil alanlarımızın düzenli ve bakımlı olmasını sağlayan, emek veren personelimize teşekkür ediyorum.”

1-002.jpeg

Başkan Işık, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gaziemir Şubesi’nin düzenlediği Yaz Etkinlikleri Projesi’nde eğitim gören çocuklarımızla bir araya geldi. Çağdaş eğitimin önemine değinen Işık, o anları paylaşarak, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gaziemir Şubesi’nin düzenlediği Yaz Etkinlikleri Projesi’nde eğitim gören çocuklarımızla bir araya geldik. Çocuklarımızın Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında, çağdaş eğitim alması için faaliyetlerini sürdüren ÇYDD Gaziemir Şube Başkanı Nazmi Karaca ve dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.