Başkan Işık: İlçemizdeki mezarlık alanı sorununu çözeceğiz

Başkan Işık: İlçemizdeki mezarlık alanı sorununu çözeceğiz

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Ali Kemal Elitaş ile bir araya geldi. Başkan Işık, “İlçemizdeki mezarlık alanı sorununu çözeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Ali Kemal Elitaş ile birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ı ziyaret etti. Turgutlu’da bulunan Turgutlu Şehir Mezarlığı’nda incelemelerde bulunan Işık ve Elitaş Gaziemir’de yeni ve modern bir mezarlık planlaması üzerine çalıştıklarını belirtti.

u1.jpeg

O anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Işık, şu ifadeleri kullandı:

“İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan mezarlık alanı sorununu, İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte çözüyoruz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Ali Kemal Elitaş ile birlikte ziyaret ettiğimiz Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’la, ilçemize kazandıracağımız yeni ve modern mezarlık alanının planlamasıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Tasarımıyla ve yeşil yapısıyla dikkat çeken Turgutlu Şehir Mezarlığı’nda inceleme yaptık.

Nazik ev sahipliği için Çetin Akın başkanıma teşekkür ediyorum.”

u2.jpeg

u3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.