Başkan Işık: Kentimizi ortak akılla yöneteceğiz

Başkan Işık: Kentimizi ortak akılla yöneteceğiz

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, ziyaretçileri kabul etti. Karşılıklı istişarelerde bulunan Başkan Işık, “Kentimizi ortak akılla yöneteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – İlçedeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Zakir Salmanoğlu ile federasyon yönetimini ve Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Gaziemir Şubesi Başkan Vekili Hacı Mehmet Bektur ile dernek yönetimini makamında ağırladı.

1-001.jpeg

Vatandaşların sorun ve talepleri ile çalışmalara yön verdiklerini belirten Başkan Işık, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ziyaretlere ilişkin paylaşımda bulundu. Işık’ın paylaşımında ise şu ifadeler yer aldı:

“Belediyemizde ağırladığımız Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Zakir Salmanoğlu ile federasyon yönetimine ve Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Gaziemir Şubesi Başkan Vekili Hacı Mehmet Bektur ile dernek yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kentimizi ortak akılla yöneteceğiz.”

2-002.jpeg

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.