Başkan İsmail Yetişkin kadın başkanlarla buluştu

Başkan İsmail Yetişkin kadın başkanlarla buluştu

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Seferihisar Kadın Kolları tarafından düzenlenen akşam yemeğinde, il ve ilçe kadın kolları başkanları ile bir araya geldi.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Kadın Kolları tarafından düzenlenen yemek organizasyonu, yoğun katılımla gerçekleşti.

Etkinliğe, CHP İzmir Kadın Kolları İl Başkanı Zahide Kurum ve yöneticileri, CHP Seferihisar Kadın Kolları İlçe Başkanı Sibel Yalçınkaya, İzmir Kademe Başkan Yardımcıları, Çeşme Kadın Kolları Başkanı ve yöneticileri, Güzelbahçe Kadın Kolları Başkanı ve yöneticileri, Urla Kadın Kolları'nı temsilen kadın kolları yöneticileri katıldı. Ayrıca Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve başkan yardımcıları da yemeğe katılarak destek verdi.

gx6xwm6w4aauik8.jpeg

Etkinlik, kadın dayanışmasını pekiştirmenin yanı sıra yerel siyasi gelişmelere dair fikir alışverişinde bulunulmasına da olanak sağladı. CHP Kadın Kolları'nın bu tür etkinliklerle partinin yerel örgütlenmesine ve toplumdaki kadınların rolünü artırmayı amaçladığı vurgulandı.

Yemeğin sonunda CHP Seferihisar Kadın Kolları İlçe Başkanı Sibel Yalçınkaya, katılımcılara destekleri için teşekkür ederek, CHP'nin Seferihisar'da daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini belirtti.

Sosyal medya hesabı üzerinden etkinliğe ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Yetişkin, "CHP Seferihisar Kadın Kolları’nın düzenlediği akşam yemeği etkinliğinde kentimizde görevlerini yürüten değerli yol arkadaşlarım Kadın Kolları başkanları ve üyeleri ile bir araya geldik. İzmir'de kadınların cumhuriyet, demokrasi ve özgür mücadelesine öncülük eden başkanlarımızı Seferihisar'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk" ifadelerini kullandı.

gx6xwm3wqaav9va.jpeg

gx6xwm1wcaal0-q.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.