
Başkan İsmail Yetişkin miniklerin mezuniyet sevincine ortak oldu
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Masal Evi öğrencilerinin mezuniyet sevincini paylaştı. Çocukların Masal Evi'nde dostluk, sevgi ve dayanışma değerleri kazandığını belirten Yetişkin, eğitime desteğin süreceğini vurguladı.
MEDYA EGE - Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Masal Evi’nde eğitim gören minik öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Pehlivan'ın da kendisine eşlik ettiği etkinliğin ardından sosyal medya hesaplarından etkinlik hakkında paylaşımda bulunan Başkan Yetişkin, Masal Evi’nde büyüyen ve öğrenen çocukların yalnızca okullu olmakla kalmayıp, aynı zamanda dostluk, paylaşma, sevgi ve dayanışma gibi önemli değerleri de kazanarak hayata sağlam adımlarla başladıklarını belirtti. Bu özel anın, çocukların eğitim yolculuğunda unutulmaz bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.
Seferihisar Belediyesi olarak, her çocuğun eğitim hayatına iyi bir başlangıç yapabilmesi için kreş ve okul öncesi eğitim hizmetlerini sürekli geliştirmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Yetişkin, Masal Evi’nde görev yapan öğretmenlere, çalışanlara ve çocukların eğitimine destek veren ailelere teşekkürlerini iletti. Bu kapsamda, çocukların sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerine önem verdiklerini ve eğitim kalitesini artırmak için çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.
Başkan Yetişkin, mezun olan tüm çocuklara başarı ve mutluluk dolu yıllar dileyerek, “İyi ki varsınız çocuklar!” dedi. Bu anlamlı mezuniyet töreninin, çocukların eğitim hayatlarında yeni bir sayfa açmalarına vesile olduğunu belirtti ve tüm minik öğrencilerin gelecekte başarılı bireyler olmaları temennisinde bulundu. Belediye olarak çocukların her zaman yanında olacaklarını, onların hayallerini gerçekleştirmeleri için destek sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.