Başkan Kestelli: Teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız!

Başkan Kestelli: Teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız!

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada; "Geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız" dedi.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik düzenlenen terör saldırısına ilişkin kınama mesajı yayınladı. Kestelli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesisleri'ne yönelik terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ülkemizi karıştırmaya ve bölmeye çalışan her türlü oluşumu lanetliyoruz.

Ülkemiz tarih boyunca bu tür hain saldırılarla karşılaşmış, devletimiz ve milletimiz benzer oyunlarla karanlık emellerini gerçekleştirmek isteyen mihraklara asla geçit vermemiştir.

Yaşadığımız bu zor günleri de birlik ve beraberlikle aşacağımıza olan inancımız tamdır. İnanıyoruz ki, geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız.

Hak ettiğimiz güzel günlere ülkece kavuşabilmek dileğiyle, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve ülkemize sabır ve metanet diliyoruz."

isinsu-kestelli-itb.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.