Başkan Kınay: Altyapısı güçlü Karabağlar için çalışıyoruz

Başkan Kınay: Altyapısı güçlü Karabağlar için çalışıyoruz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı Ferit Çağlar ve ekibini makamında ağırladı. Çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Kınay, “Altyapısı güçlü Karabağlar için çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Modern ve estetik ilçe için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı Ferit Çağlar, ekibi ve belediye birimleri ile birlikte İZSU tarafından ilçede yürütülecek altyapı çalışmaları planlama ve koordinasyonu için bir araya geldi. Toplantıda çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunulurken, Başkan Kınay, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Karabağlar için koordinasyon içinde çalışacaklarını ifade eden Başkan Kınay, vatandaşların rahatı ve huzuru için altyapı çalışmalarına da hız verileceğini kaydetti.

Başkan Kınay, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda da bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı Ferit Çağlar, ekibi ve belediyemiz birimleri ile birlikte İZSU tarafından bölgemizde yürütülecek altyapı çalışmaları planlama ve koordinasyonu için bir araya geldik.

Altyapısı ile güçlü ve sağlıklı bir Karabağlar için hep birlikte adım adım ilerleyeceğiz.”

gy5zrrdxgaadwcj.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.