Başkan Kınay: Çocuklarımız için çalışmaya devam ediyoruz

Başkan Kınay: Çocuklarımız için çalışmaya devam ediyoruz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği ile çocuklarla bir araya geldi. Başkan Kınay, “Çocuklarımız için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği devam ediyor. Vali Nevzat Ayaz Parkı’nda gerçekleştirilen şenliğe katılan Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, ilçede çocukların güvenli bir şekilde yaşayabilmesi ve eğlenebilmesi için etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

1-001.jpeg

Amaçlarının Karabağlar’ın her sokağında çocukların kahkahaları çoğaltmak olduğunu vurgulayan Başkan Kınay; modern, güvenli ve huzurlu bir Karabağlar’ı hep birlikte inşa edeceklerini belirtti.

Başkan Kınay, etkinlikte çocuklarla bir araya gelerek, çocukların sorun ve taleplerini de dinledi. O anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kınay, şu ifadelere yer verdi:

“Dün akşam Vali Nevzat Ayaz Parkımız çocuklarımızın neşesi ile şenlendi.

Dün akşam, ‘Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği’ ile çocuklarımız ve ailelerimizle birbirinden neşe ve mutluluk dolu anlarımızı paylaştık. Çocuklarımızın kahkahalarını çoğaltmak ve onların geleceğe umutla bakmaları için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Daha nice mutluluk ve kahkahayla dolu etkinliklerde buluşmak dileğiyle.”

3.jpeg

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.