Başkan Kınay: Çocuklarımızı desteklemeye devam edeceğiz

Başkan Kınay: Çocuklarımızı desteklemeye devam edeceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sabahı okulları ziyaret ederek, çocuklarını ve kardeşlerini bekleyen ailelerle bir araya geldi. Kınay, "Çocuklarımızı desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Karabağlar Belediyesi, vatandaşlar için hizmete aralıksız devam ediyor. Önceki gün gerçekleştirilen Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sırasında okul önlerine ikram aracı hizmeti sunuldu. İkram hizmetinin yanında Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, okulları ziyaret ederek öğrencilerin ve ailelerinin heyecanına ortak oldu.

dsc-5704.jpg

ÖĞRENCİLERE VE AİLELERİNE İKRAM ARACI HİZMETİ

Belediyede mevcut olan 3 ikram aracını da sınav günü öğrencilerin, velilerin ve sınav görevlilerin hizmetine sunduklarını belirten Başkan Kınay, ilk olarak Naci Şensoy Anadolu Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İnönü Anadolu Lisesi’nde hizmet verdiklerini, başka sınavlarda da ikram araçlarını başka okullara yönlendirmek istediklerini ifade ederek, "Çocuklarımızı desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

dsc-5438.jpg

AİLELERDEN BAŞKAN KINAY’A TEŞEKKÜR

Çay ve su ikramı için Başkan Kınay’a teşekkür eden vatandaşlar, verilen hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti. Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Kınay, eğitim hayatlarında onların en büyük destekçileri olacaklarının altını çizdi.

dsc-5490.jpg

dsc-5682.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.