Başkan Kınay: Çocuklarımızın geleceği için çalışacağız

Başkan Kınay: Çocuklarımızın geleceği için çalışacağız

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, İnönü Anadolu Lisesi’nin Bahar Şenliği programına katıldı. Başkan Kınay, “Çocuklarımızın hak ettiği gelecek için çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte İnönü Anadolu Lisesi'nin Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katıldı.

Başkan Kınay, Cemil Tugay ile birlikte okul müdürü Nurgül Bodur ve okul yöneticileriyle sohbet etti.

Kınay düzenlenen etkinliği çok güzel bulduğunu belirtirken, “Bahar günlerini Karabağlar’da hep birlikte büyüteceğiz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ın önderliğinde de bu yolculuğumuzu İzmir’den Türkiye’nin her yerine yayacağız. Bütün güzelliklerin umutla büyümesini diliyorum” dedi.

Kınay, ayrıca ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“50 yıllık köklü geçmişi olan İnönü Anadolu Lisesi'nin Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Cemil Tugay ile birlikte katıldık.

Tarihimizden aldığımız ilhamla, eğitimden yaşama, her alanda gençlerimizin ve çocuklarımızın hak ettiği gelecek için çalışacağız.”

1-001.jpeg

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.