Başkan Kınay: Çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz

Başkan Kınay: Çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz

Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği, Vatan Mahallesi'nde düzenlenen etkinliklerle çocukları bir araya getirdi. Başkan Helil Kınay, "Çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Karabağlar Belediyesi, Belediye Başkanı Helil Kınay’ın önderliğinde sosyal belediyecilik anlayışıyla etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Başkan Kınay’ın seçim sürecinde söz verdiği gibi çocuklar için eğlenceli aktiviteler mahallelere taşınıyor.

gwn-y-8x0aaoz5a.jpeg

27 Haziran Perşembe günü ilki düzenlenen Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar Şenliği’nin bir sonraki durağı Vatan Mahallesi oldu. Coşkulu kalabalığın olduğu etkinlikte daha önce hiç tiyatroya gitmemiş çocuklarla, tiyatro gösterileri ve daha birçok etkinlik buluşturuldu. Sosis balon katlamadan, yüz boyamaya; tahta bacak gösterisinden, geleneksel sokak oyunlarına kadar çok sayıda keyifli aktivitelerle eğlenen çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli anlar geçirdi.

gwn-zh-w8aagyxv.jpeg

Sosyal medya hesabı üzerinden etkinliğe ilişkin paylaşımda bulunarak, çocukların mutluluğu için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Kınay, açıklamasına "Çocuklarımızın mutluluğunu artırmak ve onları geleceğe güvenle hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha nice mutluluk ve kahkahayla dolu etkinliklerde buluşmak dileğiyle... " notunu düştü.

guxta-ixqaa0y3k.jpeg

gwn-zoswmaam2ma.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.