Başkan Kınay: Dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceğiz

Başkan Kınay: Dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Sariyer Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Başkan Kınay, “Dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Sarıyer Mahallesi’ne ziyarette bulunan Başkan Kınay vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Kınay, temiz bir Karabağlar için koordinasyon içinde çalıştıklarını belirtti.

1-001.jpeg

Başkan Kınay, mahalle ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu sabah güne Sarıyer Mahallesi’nde başladık. Muhtarımız Figen Ereci ile birlikte mahallemizi sokak sokak dolaşarak sorunları yerinde inceleyip, çözümlerimizi konuştuk.

Daha temiz bir Karabağlar için tüm ekiplerimizle koordinasyon içinde çalışacak ve vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. İlçemizde yaşanan su baskınları için ise diğer kurumlarla dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceğiz.”

2-001.jpeg

k.jpeg

Başkan Kınay, ardından Uğur Mumcu Mahallesi'ne de ziyarette bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Kınay, mahallede temizlik ve ilaçlama çalışmalarının devam edeceğini belirtirken, vatandaşların huzurla yaşayabileceği karabağlar için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Ziyaretine ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Kınay, "Muhtarımız Nevril Üstün ile birlikte mahallemizde sorun yaşanan yerleri teker teker dolaşarak sorunları yerinde tespit edip, çözümlerimizi paylaştık. Temizlik ve ilaçlama konusu ile ilgili çalışmalarımıza devam edecek ve vatandaşlarımızın huzurla yaşadıkları bir Karabağlar için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" notunu da düştü.

grah6z0xoaazeqy.jpeg

grah60xw0aeyqbo.jpeg

grah7abwuaaox4l.jpeg

Karabağlar Mahallesi'ne de ziyarette bulunan Başkan Kınay, mahalledeki sosyal alan ve pazar yeri ihtiyaçlarının en kısa sürede giderileceğini söyledi. Kınay, o anları paylaşarak "Muhtarımız İlhan Tosun ile birlikte mahallemizde yaşanan sorunları adım adım dolaşarak tespit edip, değerlendirmelerde bulunduk. Mahallelerimizdeki sosyal alan ve pazar yeri ihtiyaçları için ekibimizle birlikte çalışacak, yaşanan su baskınlarının önüne geçebilmek adına diğer kurumlarla dayanışmamızı büyüteceğiz" dedi.

grapaluxsaac4bu.jpeg

grapak5waaaex91.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.