Başkan Kınay: Hayatın her alanında engelleri kaldıracağız

Başkan Kınay: Hayatın her alanında engelleri kaldıracağız

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, özel çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Kınay, “Hayatın her alanında engelleri kaldıracağız” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Hatice Hanım İlkokulu'nda Engelli Komisyonu meclis üyeleri ile birlikte özel çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Kınay, çocuklarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kınay, şu ifadeleri kullandı:

“Bu sabah kahvaltımızı Hatice Hanım İlkokulu'nda Engelli Komisyonu meclis üyelerimiz ile birlikte özel çocuklarımızla yaptık.

Karabağlar'da yaşayan özel gereksinimli çocuklarımızın her zaman yanlarında olup, onlar için eğitimden sosyal yaşama, hayatın her alanında engelleri kaldırdığımız günleri birlikte getireceğiz”

2-001.jpg

Başkan Kınay, ardından İZKA Genel Sekreteri Dr. Mehmet Yavuz ve Yeşil Büyüme Politikaları Birim Sorumlusu Emine Bilgen Eymirli'yi makamında ağırladı. Karabağlarda üretim ve istihdamı artırmak için var gücüyle hep birlikte çalışacaklarını belirten Kınay, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “İZKA Genel Sekreteri Dr. Mehmet Yavuz ve Yeşil Büyüme Politikaları Birim Sorumlusu Emine Bilgen Eymirli'ye nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Karabağlar’da mobilya ve tekstil sektörüne ilişkin çalışmalarımızda iş birliği yapacak, Karabağlar'daki üretim ve istihdam olanaklarını artıracak projeler için birlikte çalışacağız” notunu düştü.

3-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.