Başkan Kınay: İlçemizdeki sorunları yerinden inceleyeceğiz

Başkan Kınay: İlçemizdeki sorunları yerinden inceleyeceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yaşar Kemal Mahallesi’ne ziyarette bulunan Başkan Kınay, “İlçemizdeki sorunları yerinden inceleyeceğiz” dedi.

MEDYA EGE - İlçede faaliyetlerini aralıksız sürdüren Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yaşar Kemal Mahallesi’ne ziyarette bulunan Başkan Kınay, vatandaşlarla bir arya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Vatandaşların huzuru için ilçede çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kınay, vatandaşların talepleri doğrultusunda mahallenin çeşitli yerlerinde incelemelerde bulundu.

1-002.jpeg

Mahalledeki sorunları yerinden inceleyen Kınay, yol çalışması ve çevre düzenlemesi ile modern ve huzurlu mahalleler için belediye ekipleriyle birlikte çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı. Kınay ayrıca, parklarda da düzenlemeler yapılacağını kaydetti.

Mahallede yapılacak çalışmalarda her daim vatandaşların fikirlerini gözetileceğini ve talepler doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirileceğini belirten Başkan Kınay, ziyaretine ve incelemelere ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

2-001.jpeg

Kınay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Yaşar Kemal Mahallesi Muhtarımız Gülgün Günaydın ile birlikte mahallemizde vatandaşlarımıza zorluk yaşatan yerleri teker teker dolaşarak sorunları yerinde inceleyerek çözümlerimizi konuştuk.

Yapacağımız yol çalışmaları ve çevre düzenlemeleriyle vatandaşlarımızın huzuru için daha çok çalışacak ve parklarımız için yapacağımız yeni düzenlemelerle daha etkin kullanımlarını sağlayacağız. İlçemizdeki her bir sorunu yerinden inceleyeceğiz”

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.