Başkan Kınay: Kadınlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz

Başkan Kınay: Kadınlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı kapsamında kadınlarla bir araya geldi. Başkan Kınay, “Kadınlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

MEDYA EGE - Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, kadınlarla bir araya geldi.

Kadınlara destek olmayı sürdüreceklerini ve meme kanserine farkındalık oluşturmak adına Karabağlar Belediyesi olarak çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Başkan Kınay, etkinlikte farkındalığı artırmak için pembe kurdele dağıttı.

gzt0oa0xqaa-yxh.jpeg

O anlara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Kınay, şu ifadelere yer verdi:

“Erken teşhis hayat kurtarır…

Bugün Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen, Kadın Kolları Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kamile Akay tarafından verilen “Bedenimizi Tanıyalım” ve Eşit Yaşam Dernek Başkanı Nazik Işık tarafından verilen “Kadınlar da İnsan Kadınlar da Hemşeri” eğitimlerine katıldık, farkındalığı artırmak için pembe kurdelelerimizi dağıttık.

Meme kanserine farkındalık oluşturmak adına kadınlarımızla bir araya gelmeye devam edecek, düzenlenecek eğitimlerle birlikte erken teşhis ve hastalık süreçlerinde destek olmayı sürdüreceğiz.”

gzt0oa0xyaapemy.jpeg

gzt0pzyxuaazgs6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.