Başkan Kınay: Karabağlar’da dayanışmamızı büyüteceğiz

Başkan Kınay: Karabağlar’da dayanışmamızı büyüteceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, güne belediye emekçilerine ziyaretle başladı. Başkan Kınay, “Karabağlar’da dayanışmamızı büyüteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, güne Fen İşleri Şantiyesi çalışanlarıyla bayramlaşarak başladı. Başkan Kınay, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Güne Fen İşleri Şantiyemizdeki belediye emekçilerimizle bayramlaşma ile başladık. Birlik ve beraberliğimizin daim olacağı, birlikte nice güzel bayramlara” notunu düştü.

1-002.jpeg

Kınay, ardından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanlarını da ziyaret etti. Çalışanlarla bayramlaşan Kınay, Karabağlar’da dayanışmayı büyüteceklerini vurgulayarak, o anları sosyal medya hesabından, “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müzü ziyaret ederek çalışma arkadaşlarımızla bayramlaştık. Birlik ve beraberliğimizin daim olacağı, birlikte nice güzel bayramlara” ifadeleriyle paylaştı.

2-002.jpeg

Kınay, ayrıca Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu’nu makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Kınay, “Fındıklı Belediye Başkanı Sn. Ercüment Çervatoğlu’na nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Kentlerimizi birlikte daha güzel günlere taşıyacak ve vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmek adına dayanışmamızı büyüteceğiz” dedi.

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum