Başkan Kınay: Kurumlarla koordinasyon içinde çalışacağız

Başkan Kınay: Kurumlarla koordinasyon içinde çalışacağız

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Kınay, sorunların çözümü için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Kurumlarla koordinasyon içinde çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Refet Bele Mahallesi’ni ziyaret etti. Kınay, vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinlerken, vatandaşların şikayetleri doğrultusunda incelemelerde bulundu.

Mahalledeki temizlik ve ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirten Başkan Kınay, mahalle muhtarı Hatice Akar ile birlikte sorunların çözümü üzerine istişarelerde bulundu.

Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Kınay, “Muhtarımız Hatice Akar ile birlikte mahallemizde sorun yaşanan yerleri teker teker dolaşarak sorunları yerinde tespit edip, çözümlerimizi paylaştık. Temizlik ve ilaçlama konusu ile ilgili çalışmalarımızı sürdürecek, mahallemizde bulunan atıl arazileri daha kullanılabilir hale getirmek için çalışacak ve elektrik kesintileri yüzünden mağdur olan vatandaşlarımızın sorunlarını çözebilmek adına diğer kurumlarla koordinasyon içinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

2.jpeg

Başkan Kınay ayrıca, esnaf ziyareti sırasında ilçede yaşanan elektrik kesintilerinden şikayetçi olan vatandaşları da dinledi. İlçede yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle mağdur olduğunu bildiren esnaflara karşı Kınay, kurumlarla koordinasyon içinde olarak sorunun çözümü için çalışacaklarını belirtti.

Kınay, o anları şu ifadelerle paylaştı:

“Son günlerde artan hava sıcaklıkları ve elektrik kesintileri ile birlikte Karabağlar’da pek çok mahallemizde vatandaşlarımız yoğun şikayetleri ve mağduriyetlerini yaşıyoruz.

Bugün Karabağlar’da yaşanan elektrik kesintisi sebebiyle GDZ Elektrik’e tepki gösteren esnafımızla bir araya geldik. Sağlık, güvenlik ve işletmelerinde yaşanan sorunları, maddi manevi zararlarını dile getiren esnafımızın sorunlarını aktarmak için gereğini yapıyoruz.

İlçemizde yaşanan elektrik sorununun en hızlı biçimde çözülmesi ve vatandaşlarımızın daha fazla mağduriyet yaşamaması için diğer kurumlarla iletişim kurmaya devam edecek, süreci yakından takip etmeyi sürdüreceğiz.”

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.