Başkan Kınay: Mahallelerimizde sorunları adım adım çözeceğiz

Başkan Kınay: Mahallelerimizde sorunları adım adım çözeceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Kınay, mahallelerin sorunlarına değinerek, “Mahallelerimizde sorunları adım adım çözeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, muhtarlarla bir araya geldi. Mahallelerin sorunlarının ele aldındığı toplantıda Başkan Kınay, “Omuz omuz hep birlikte sorunları çözmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

58 mahalledeki çalışmalara ve sorunlara ilişkin istişarelerde bulunan Kınay, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşımda bulunarak, “Muhtarlarımızla aylık toplantılarımıza devam ediyoruz... Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantımızı bugün belediyemizde gerçekleştirdik. Karabağlar'da 58 mahallemizde de aralıksız çalışmayı sürdürecek, her mahallemizin sorunlarını çözmek için adımlar atmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

1-003.jpeg

2-002.jpeg

Başkan Kınay, muhtarlarla toplantısının ardından Emekliler Haftası kapsamında DİSK Emekli-Sen'de emeklilerle bir araya geldi. Karabağlar Belediyesi olarak emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini belirten Başkan Kınay, buluşmaya ilişkin paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Emekliler Haftası kapsamında DİSK Emekli-Sen'de emeklilerimizle buluştuk. Emeklilerimizin ve emekçilerimizin enflasyona ezilmedikleri, haklarını alabildikleri ve insanca bir hayat sürdürebildikleri aydınlık yarınlar için ülkemizde ve kentlerimizde omuz omuza yürüyerek, mücadelemizi büyüteceğiz.”

3-002.jpeg

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.