Başkan Kınay: Sorunları yerinde tespit edeceğiz

Başkan Kınay: Sorunları yerinde tespit edeceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Kınay, “Sorunları yerinde tespit edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Mahalle ziyaretlerine devam eden Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Metin Oktay Mahallesi'ne ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve talepleri dinleyen Kınay, vatandaşların sorunlarını yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Kınay, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Muhtarımız Şahin Demir ile birlikte mahallemizi sokak sokak dolaşarak yaşanan sorunları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulunduk. Mahallemizdeki Esendere Semt Merkezimizi de ziyaret ederek kursiyerlerimizin derslerine konuk olduk. Vatandaşlarımızın rahatça alışveriş yaptıkları pazar yerleri için çalışmalar gerçekleştirmeye, çocuklarımızın güvenle oynadıkları oyun parkları için tüm ekibimizle aralıksız çalışmaya ve kadınlarımız için sosyal faaliyetler düzenlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

2-001.jpeg

3.jpeg

Başkan Kınay, ardından Salih Omurtak Mahallesi’ne de ziyaret gerçekleştirdi. Yol ve altyapı düzenlemeleriyle ilgili incelemelerde bulunan Kınay, vatandaşların refahı için ekiplerle birlikte gece gündüz demeden çalışacaklarını vurguladı. Kınay, ziyaretine ilişkin paylaşımda bulunarak, “Muhtarımız Şeref Bektaş ile birlikte mahallemizi adım adım gezerek yaşanan sorunları yerinde tespit edip, çözümlerimizi konuştuk. Gerçekleştireceğimiz yol ve altyapı düzenlemeleri ile birlikte vatandaşlarımızın refahı için çalışacak, çocuklarımızın güvenle oyunlar oynayıp, eğlendikleri parklar için yeni projelere imza atacağız” notunu düştü.

4.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.