Başkan Kınay: Sözlerimiz ve yürüdüğümüz yol değişmedi!

Başkan Kınay: Sözlerimiz ve yürüdüğümüz yol değişmedi!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu'nun gerçekleştirdiği basın açıklamasına katılan Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, çağdaş ve aydınlık bir ülke için mücadelelerinin sürdüğünü belirterek, "Söylediğimiz sözler ve yürüdüğümüz yol değişmedi" dedi.

MEDYA EGE - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Gezi Davası kararına karşı başlattıkları 'Adalet Nöbeti'nde ve tutuklamaların 878. gününde, İzmir Mimarlık Merkezi önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Dayanışma Günü'nde yapılan açıklamaya, TMMOB İzmir eski Şube Başkanı ve Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay da katıldı.

gx269goxqaadhjc.jpeg

"TMMOB YÜRÜYOR MÜCADELE BÜYÜYOR"

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Kınay, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Çağdaş aydınlık bir ülkede bilimden emekten halktan yana hak ettiğimiz yaşam için, dün olduğu gibi bugün de 70 yıldır süren mücadelenin 45 yıldır dile getirilen sözlerini büyütmeye devam ediyoruz. Söylediğimiz sözler ve yürüdüğümüz yol değişmedi. Birlikte yürüttüğümüz mücadelemiz büyüyerek devam ediyor. TMMOB gücünü mühendislikten, bilimden, halktan ve örgütlü mücadelesinden alıyor. Biz, yürüdüğümüz yolda nereden geldiğimizi unutmadan ve sözümüzü değiştirmeden devam ediyoruz. Tüm sözlerimiz yalnızca TMMOB’un değil, herkesin sözü olana kadar da mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. TMMOB yürüyor, mücadele büyüyor!"

gx269e4xaaaxyz4.jpeg

gx269ikwuaaqkmr.jpeg

gx269kewyaapig0.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.