Başkan Kınay: Vatandaşlarımızın huzuru için çok çalışacağız

Başkan Kınay: Vatandaşlarımızın huzuru için çok çalışacağız

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Kınay, “Vatandaşlarımızın huzuru için çok çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – İlçede faaliyetlerini aralıksız sürdüren Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Muammer Akar Mahallesi’ne ziyarette bulunan Başkan Kınay, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Vatandaşların huzuru için ilçede çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kınay, vatandaşların talepleri doğrultusunda mahallenin çeşitli yerlerinde incelemelerde bulundu.

1-001.jpeg

İlaçlama ve temizlik faaliyetlerinin artacağını söyleyen Başkan Kınay, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Muhtarımız Sıtkı Kuzu ile birlikte mahallemizde vatandaşlarımıza zorluk yaşatan yerleri teker teker dolaşarak sorunları yerinde inceleyerek çözümlerimizi konuştuk.

İlaçlama ve temizlik faaliyetlerimizi artırarak vatandaşlarımızın huzuru için daha çok çalışacak ve parklarımız için yapacağımız yeni düzenlemelerle daha etkin kullanımlarını sağlayacağız…”

2.jpeg

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.