Başkan Kınay: Yangınlara karşı önlemler alıyoruz!

Başkan Kınay: Yangınlara karşı önlemler alıyoruz!

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay köy ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kavacık Köyü'ne ziyarette bulunan Başkan Kınay, köyde olası yangınlara karşı önlemler alacaklarını belirtti.

MEDYA EGE - İlçe genelinde faaliyetlerini aralıksız sürdüren Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Kavacık Köyü'nü ziyaret etti. Köy muhtarı Hüseyin Yalçın ile birlikte bölgede yaşanan sorunları yerinde inceleyerek teker teker tespit eden Başkan Kınay, çözüm önerilerini paylaşarak gerekli talimatları verdi. Vatandaşların huzuru için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kınay, yaz aylarıyla birlikte ülke genelinde ve İzmir'de artış gösteren orman yangınlarını hatırlatarak köyde çıkabilecek yangınlara karşı önlemler alacaklarını vurguladı.

gs6-p-xaaab3dg.jpg

Gerçekleştirdiği ziyarette menfez ve kanalizasyon ile ilgili çalışmalara da devam edeceklerini ifade eden Kınay ayrıca, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler ile Kültür, Turizm ve Sanat komisyonları işbirliğinde Kavacık Üzüm Festivali için hazırlıklarını sürdüreceklerini aktardı.

gs6-xaxsaaf-4d.jpg

Başkan Kınay, sosyal medya hesabından ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Muhtarımız Hüseyin Yalçın ile birlikte köyümüzde sorun yaşanan yerleri teker teker dolaşarak sorunları yerinde tespit edip, çözümlerimizi paylaştık. Menfez ve kanalizasyon ile ilgili çalışmalarımıza devam edecek, köyümüzde çıkabilecek yangınlara karşı önlemler alacak ve Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler ile Kültür, Turizm ve Sanat komisyonlarımızla birlikte çalışarak Kavacık Üzüm Festivalimiz için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz…"

gs6-wpweaa8eg6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.