Başkan Kınay: Yargı önünde hesap soracağım!

Başkan Kınay: Yargı önünde hesap soracağım!

Karabağlar Belediyesi’nde makamların dağıtılması ile ilgili basında çıkan haberlere yönelik Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay açıklama yaptı. Başkan Kınay, iddiaları yalanlayarak, "Yargı önünde sonuna kadar hesap soracağım" dedi.

Karabağlar Belediyesi'nde makamların dağıtılmasına yönelik birçok iddia ortaya atılmış, Belediye Başkanı Helil Kınay'ın adı yolsuzlukla anılmıştı.

Başkan Kınay iddialara ilişkin açıklama yaparak, "Yıllardır hak, hukuk, emek ve adalet yolundan ayrılmadan kamu ve halk yararına yürütmüş olduğum mücadelemi bugün de Karabağlar Belediye Başkanı olarak aynı anlayış ve onurla sürdürmekteyim" dedi.

Kınay'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Geçtiğimiz günlerde çeşitli internet haber sitelerinde, aynı yerden düğmeye basılarak yapıldığı anlaşılan, yürüttüğüm siyasi kariyerimi ve toplumsal mücadelemi zedelemeye yönelik, aslı olmayan isnatlarla yapılan haberler ile ilgili olarak; bu haberleri yapan ve yaptıranlar ile ilgili yasal süreçleri başlattığımı ve yargı önünde sonuna kadar hesap soracağımı kamuoyuna saygı ile duyururum."

helil-kinay.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.