Başkan Lal Denizli: Çeşme’miz her gün daha da güzelleşiyor

Başkan Lal Denizli: Çeşme’miz her gün daha da güzelleşiyor

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Kurban Bayramı öncesi belediye emekçileriyle bayramlaştı. Başkan Denizli, “Çeşme’miz her gün daha da güzelleşiyor” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Kurban Bayramı öncesi belediye emekçileriyle bir araya geldi. Çalışanlarla bayramlaşan Denizli, Çeşme’yi daha güzel ve yaşanabilir kılmak için gece gündüz demeden çalışan emekçilere teşekkür etti.

Başkan Denizli, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Bugün bayramın mutluluğunu belediyemizdeki değerli mesai arkadaşlarımızla paylaştık. Belediyemizin her kademesinde özveriyle çalışan, Çeşme’mizi daha güzel ve yaşanabilir kılmak için gece gündüz emek veren tüm personelimize yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerin gayreti sayesinde Çeşme’miz, her geçen gün daha da güzelleşiyor ve büyüyor. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramınız sevgi, huzur ve mutlulukla dolsun. Nice bayramlarda birlikte olma umuduyla.”

1-002.jpeg

2-002.jpeg

Denizli, ardından Cumhuriyet Halk Partisi Çeşme Kadın Kolları Başkanı Derya Atalan ve yönetimiyle bir araya geldi. Kadınların enerjisi ve katkılarıyla güçlü bir Çeşme için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Denizli, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Cumhuriyet Halk Partisi Çeşme Kadın Kolları Başkanı Derya Atalan ve değerli yönetimi ile bir araya geldik. Çeşme’mizin geleceği için birlikte yapabileceğimiz projeler üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Kadınlarımızın enerjisi ve katkılarıyla daha da güçlü bir Çeşme için çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” notunu düştü.

3-001.jpeg

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.