Başkan Lal Denizli: Çeşme’mizi sanat merkezi haline getireceğiz

Başkan Lal Denizli: Çeşme’mizi sanat merkezi haline getireceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Çeşme’mizi sanat merkezi haline getireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Kültür ve Sanat Derneği Başkanı K. Arda Gönül, Başkan Yardımcısı Ramazan Saatlı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Çeşme’nin kültür-sanat alanında gelişmesi için iş birliği içerisinde çalışacaklarını belirten Denizli, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabında paylaşımda bulunarak, “Çeşme Kültür ve Sanat Derneği Başkanı K. Arda Gönül, Başkan Yardımcısı Ramazan Saatlı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Çeşme’mizde gerçekleştirdiğimiz festivallerimiz ve etkinliklerimiz ile kültür ve sanatta birlikte hem yerel halkımızın hem de misafirlerimizin kültürel deneyimlerini zenginleştirmeye devam ediyoruz. Çeşme'mizi uluslararası bir kültür ve sanat merkezi haline getirmek için birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

2-008.jpg

TYF Kamil Yıldırım Optimist Trofesi Yelken Yarışları’yla da ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Denizli, şu notu düştü:

“TYF Kamil Yıldırım Optimist Trofesi Yelken Yarışları’nda mücadele eden tüm sporculara ve organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum, onları desteklemeye devam edeceğim ve her zaman yanlarında olacağım.”

k-001.jpg

1-008.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum