Başkan Mutlu: Bir ülkenin kalkınması eğitimle mümkündür!

Başkan Mutlu: Bir ülkenin kalkınması eğitimle mümkündür!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, "Nasıl bir eğitim?" temalı Türkiye’nin ilk kısa film gösterimine katıldı. Başkan Mutlu, “Bir ülkenin kalkınması eğitimle mümkündür!” dedi.

MEDYA EGE – İlçede çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nde Mandolin Kısa Film Yarışması kapsamında seçilen "Nasıl bir eğitim?" temalı Türkiye’nin ilk kısa film gösterimine katıldı.

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği İzmir Şubesi’nin Konak Kent Konseyi ve Konak Belediyesi paydaşlığında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Mutlu, eğitimde yaşanan sorunları dile getirdi.

gzjcn3bwgaahoex.jpg

Yaşanan sorunların gündemden düşmemesi ve çözülmesi için çalışacaklarını ifade eden Başkan Mutlu, o anlara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nde Mandolin Kısa Film Yarışması kapsamında seçilen "Nasıl bir eğitim?" temalı Türkiye’nin ilk kısa film gösteriminde bir araya geldik.

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği İzmir Şubesi’nin Konak Kent Konseyi ve Belediyemiz paydaşlığında gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlikte, eğitimde yaşadığımız sorunları unutmadan çözüm arayışlarına katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Eğitimdeki sorunları gündemde tutmak, bir ülkenin kalkınmasının ancak eğitimle mümkün olduğunu hatırlatmak ve bu yolda çalışmaya devam etmek zorundayız.”

gzjcn3hwiaazbl3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.