Başkan Mutlu: Can dostlarımız için birlikte çalışacağız

Başkan Mutlu: Can dostlarımız için birlikte çalışacağız

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Hayvan hakları ile ilgili dernek ve meslek odaları temsilcilerini belediyede ağırladı. Başkan Mutlu, “Can dostlarımız için birlikte çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, sokak hayvanları yasasının TBMM’den geçmesinden sonra Hayvan hakları ile ilgili dernek ve meslek odaları temsilcileri ile bir araya geldi.

Sokak hayvanlarının yaşam koşulları üzerine istişarelerde bulunan Başkan Mutlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Mutlu, can dostları yaşatmak için belediye olarak her daim dernek ve meslek odalarıyla birlikte hareket edeceklerini söyleyerek, toplantıya ilişkin paylaşımda bulundu.

Mutlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Konak’ta yaşayan can dostlarımız için bir aradayız.

Hayvan hakları ile ilgili dernek ve meslek odaları temsilcilerini belediyemizde ağırladık.

Belediye Meclisimizin Sokak Hayvanlarını Koruma Komisyonu üyelerinin de eşlik ettiği görüşmede can dostlarımızla ilgili yaptığımız çalışmaları anlatarak, birlikte yürüteceğimiz iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

Can dostlarımızın sağlıklı bir şekilde yaşaması ve yaşatılması için tüm bileşenlerimiz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

1-003.jpeg

2-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.