Başkan Mutlu: Daha temiz bir Konak için çalışıyoruz!

Başkan Mutlu: Daha temiz bir Konak için çalışıyoruz!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, temizlik seferberliğinin devam ettiğini belirterek, “Daha temiz bir Konak için çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Konak Belediyesi, temizlik seferberliği kapsamında gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Temizlik çalışmaları hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak’ta girilmedik cadde ve sokak bırakmayacaklarını kaydetti.

Başkan Mutlu, ekiplerin çalışmalara hız kesmeden devam ettiğini de belirterek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Temizlik seferberliğimize hız kesmeden devam ediyoruz. Konak'ta girilmedik sokak ve cadde bırakmıyoruz. Her yeri pırıl pırıl temizleyerek daha temiz bir Konak yaratmak için gece gündüz çalışıyoruz.”

Başkan Mutlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, sürdürülebilir bir yaşam için Konaklı vatandaşları duyarlılığa davet etti. Mutlu, ‘doğayı korumak elimizde’ diyerek paylaşımında şu notu düştü:

“Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak ve doğayı korumak elimizde. Hayatımızda yapacağımız küçük değişiklikler, çevremiz için büyük adımlara dönüşebilir. Sürdürülebilir bir yaşam yaratmak için tüm Konaklı komşularımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. 5 Haziran Dünya Çevre Günümüz kutlu olsun.”

gk96jlnwaaawe00-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.