Başkan Mutlu: Dirençli bir kent inşa edeceğiz

Başkan Mutlu: Dirençli bir kent inşa edeceğiz

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Dünya Mimarlık Haftası dolayısıyla Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen törene katıldı. Başkan Mutlu, “Dirençli bir kent inşa edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Modern, estetik ve yaşanabilir bir Konak için çalışmaya devam eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Dünya Mimarlık Haftası dolayısıyla Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen törene katıldı. Meslekte 30’uncu ve 50’nci yılını dolduran mimarlara plaketlerini takdim eden Başkan Mutlu, dirençli ve yaşanabilir bir kent inşa etmek için çalıştıklarını vurguladı.

gztyzu8wuaacgkr.jpeg

Konak için iş birliği ile vatandaşların talepleri doğrultusunda çalıştıklarını ifade eden Başkan Mutlu, törene ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“Dünya Mimarlık Haftası dolayısıyla Mimarlar Odası İzmir Şubemiz tarafından düzenlenen törende değerli meslektaşlarımla bir araya geldim.

Meslekte 30’uncu ve 50’nci yılını dolduran mimarlarımıza plaketlerini takdim etmek, bir mimar olarak benim için büyük bir onurdu.

Bu vesileyle tüm meslektaşlarımın Mimarlık Haftası’nı kutlarım.

Konak’ta daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve dirençli bir kent inşa etmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

gztyzu9wyaazzp3.jpeg

gztyafqwmaatkkb.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.