Başkan Mutlu: Farkındalık için Hep birlikte çalışacağız

Başkan Mutlu: Farkındalık için Hep birlikte çalışacağız

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmirli ve Denizlililer Dayanışma Derneği'nin Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinliğe katıldı. Başkan Mutlu, “Farkındalık için Hep birlikte çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmirli ve Denizlililer Dayanışma Derneği'nin Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte engelli bireylerle ve aileleriyle bir araya geldi.

Engelsiz bir kent inşa etmek için soru ve talepleri dinleyen Başkan Mutlu, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Başkan Mutlu, paylaşımında, “İzmirli ve Denizlililer Dayanışma Derneği'nin Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte engelli komşularımız ve aileleriyle bir araya geldik. Engelsiz bir kent inşa etmek için onların taleplerine ve önerilerine kulak verdik. Bu alanda farkındalığı arttırmak ve hayatı birlikte paylaşmak için hep birlikte canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

1-002.jpeg

Mutlu, Konak Belediyesi ekiplerinin Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Tülay Aktaş Parkı’na zeytin ağacı dikilmesi çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Başkan Mutlu, zeytin ağacının barış ve kardeşliğin simgesi olduğunu belirterek, paylaşımda şu notu düştü:

“Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Tülay Aktaş Parkı’na zeytin ağaçlarımızı diktik.

Barışın ve kardeşliğin simgesi zeytin ağaçlarımız Konaklı komşularımız için nefes olacak. Önümüzdeki günlerde Konak'ımızın diğer parklarında da zeytin ağaçlarımızı toprakla buluşturmaya devam edeceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.