Başkan Mutlu: Güçlü bir Konak için durmadan çalışacağız

Başkan Mutlu: Güçlü bir Konak için durmadan çalışacağız

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ziyaretçilerini makamında ağırladı. İlçedeki çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunan Başkan Mutlu, “Güçlü bir Konak için durmadan çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, vatandaşların talepleri doğrultusunda ilçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Mutlu, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, kardeş belediyeler Arapgir ve Hekimhan’ın Belediye Başkanları Haluk Cömertoğlu ve Mehmet Şerif Yıldırım ile Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer’i makamında ağırladı.

Başkan Mutlu, Konak’ta çalışmalar başta olmak üzere parti için çalışmalar konusunda da karşılıklı istişarelerde bulundu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Mutlu, tüm belediyeler arasında dostluk köprüsü kurarak çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

kk1.jpeg

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Başkan Mutlu, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekilimiz Sn. Veli Ağbaba, Malatya İl Başkanımız Barış Yıldız, kardeş belediyelerimiz Arapgir ve Hekimhan’ın Belediye Başkanları Haluk Cömertoğlu ve Mehmet Şerif Yıldırım ile Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer’i belediyemizde ağırladık.

Daha güçlü bir Konak için yürüttüğümüz çalışmaları kendileriyle paylaşarak önümüzdeki dönemde yapacağımız projelerimiz hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.

Tüm belediyelerimiz arasında dostluk köprüleri kurarak, deneyimlerimizi paylaşmaya, partimizi iktidara taşımak için hep beraber el ele çalışmaya devam edeceğiz.

Kıymetli konuklarıma nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.