Başkan Mutlu: Hayal ettiğimiz Konak için çalışıyoruz

Başkan Mutlu: Hayal ettiğimiz Konak için çalışıyoruz

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mutlu, “Hayal ettiğimiz Konak için çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – İlçe genelinde mahalle ziyaretlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu Güneşli, Atilla ve Altıntaş Mahallerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mutlu, sorun ve talepleri dinledi. Muhtarlarla birlikte mahallelerde incelemelerde de bulunan Başkan Mutlu, yaşanabilir bir Konak için el birliğiyle çalıştıklarını ifade etti.

Konaklı vatandaşların her talebinin önemli olduğuna vurgu yapan Mutlu, sorun en kısa sürede çözülmesi için canla başla çalıştıklarını belirtti. Mutlu ayrıca hayal edilen Konak’ı inşa edeceklerini söyleyerek ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Başkan Mutlu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Bugün Güneşli, Atilla, Altıntaş Mahallelerimizi ziyaret ettik.

İhtiyaçları yerinde tespit ederek en kısa sürede çözüme ulaştırmak için çalışma arkadaşlarımız ve muhtarlarımızla birlikte sahadayız.

7'den 70'e tüm komşularımızın mutlu olması ve hayal ettikleri bir Konak'ta yaşamaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.