Başkan Mutlu: İnsana dokunan projelerimizle komşularımızın yanındayız!

Başkan Mutlu: İnsana dokunan projelerimizle komşularımızın yanındayız!

Konak Belediyesi tarafından hizmete açılan Psikososyal Destek Merkezi çalışmalarına başladı. Merkeze ilişkin açıklamada bulunan Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, "İnsana dokunan projelerimizle Konaklı komşularımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi'nin ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti vermek üzere açılışını yaptığı Psikososyal Destek Merkezi çalışmalarına başladı. Akın Simav Mahallesi 269 Sokak'taki tarihi binada hizmet verecek merkeze ilişkin, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, "İnsana dokunan projelerimizle Konaklı komşularımızın yanındayız" mesajını verdi.

KAPSAMLI HİZMET

Konak Belediyesi Psikososyal Destek Merkezi'nde ilk etapta dört psikolog görev yapıyor. Merkezde bireysel psikoterapi, çift terapisi, cinsel terapi ve travma terapisi uygulanıyor. 15 yaş üstü Konaklılara ücretsiz hizmet verecek merkezde hukuki desteğe ihtiyacı olan danışmanlara hukuki destek de sağlanıyor. İlk randevuda, sosyologlar da danışan ile görüşme yapıyor. Sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel değerlendirme sonrası ihtiyaç tespiti yapılarak ev ziyareti, ihtiyacı olan kişilere eşya ve gıda desteği, ev içinde küçük onarım gereken kişilerin onarımlarının fen işleri tarafından gerçekleştirilmesi gibi hizmetler de yer alıyor.

Randevu sistemiyle çalışan merkezden randevu almak için (0232) 484 22 91 numaralı telefondan mesai saatleri içinde başvuru yapılabilirken, randevular 09.00-12.00 ile 13.00-16.00 saatleri arasında birer saatlik randevular olarak veriliyor.

konakta-psikososyal-destek-merkezi-acildi-6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.