Başkan Mutlu: Karanlık yapılara müsaade etmeyeceğiz

Başkan Mutlu: Karanlık yapılara müsaade etmeyeceğiz

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Karabağlar'da kaçak cemaat yurdunu haberleştirmek üzere bölgeye giden Halk TV ekibine yönelik saldırı sonrası gazetecileri ziyaret etti. Başkan Mutlu, "Karanlık yapılara müsaade etmeyeceğiz" dedi.

MEDYA EGE - İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan ve İsmailağa Cemaatine ait olan kaçak yurdu haberleştirmek için bölgeye giden Halk TV ekibi saldırıya uğramıştı. Yaşanan saldırı sonrası Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, saldırıya uğrayan gazetecilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Haber alma hakkını savunan ve gece gündüz çalışan gazetecilerin her zaman yanında olacağını ifade eden Başkan Mutlu, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

"Karabağlar'da kaçak cemaat yurdunu haberleştirmek üzere bölgeye giden Halk TV ekibine yönelik saldırıyı kınıyorum. Bugün olduğu gibi, her zaman halkın haber alma hakkı için gece gündüz demeden çalışan gazetecilerimizin yanında olacağız. Bu çirkin saldırının faillerinin kimlerden cesaret bulduğunu biliyoruz. İzmir’de ne basın özgürlüğünün ihlaline ne de bu karanlık yapılara müsaade etmeyeceğiz."

gzh1saywyaystd2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.