Başkan Mutlu: Kardeş şehir Bremen ile ilişkilerimizi geliştireceğiz

Başkan Mutlu: Kardeş şehir Bremen ile ilişkilerimizi geliştireceğiz

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Bremen Senato Şansölyeliği Temsilcisi, Bremen-İzmir Kardeş Kent İlişkileri Koordinatörü Abdulmuhsin Daş'ı makamında ağırladı. Mutlu, “Kardeş şehir Bremen ile ilişkilerimizi geliştireceğiz” dedi.

MEDYA EGE - Bremen Senato Şansölyeliği Temsilcisi, Bremen-İzmir Kardeş Kent İlişkileri Koordinatörü Abdulmuhsin Daș, ArkheTech Yazılım Gmbh Bremen Kurucu Ortakları Yavuz Pullukcu ve Şadi Burak Çelikez'i makamında ağırlayan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir’in dijital ikizinin çıkarılması ve akıllı şehir sistemlerinin entegrasyonu hakkında sohbet etti. Kardeş şehir Bremen ile ilişkilerin geliştirilmesi konusunda karşılıklı istişarelerde de bulunan Başkan Mutlu, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“Bremen Senato Şansölyeliği Temsilcisi, Bremen-İzmir Kardeş Kent İlişkileri Koordinatörü Abdulmuhsin Daș, ArkheTech Yazılım Gmbh Bremen Kurucu Ortakları Yavuz Pullukcu ve Şadi Burak Çelikez'i belediyemizde ağırladık. İzmir’in dijital ikizinin çıkarılması ve akıllı şehir sistemlerinin entegrasyonu hakkında sohbet ederek, Konak ve Bremen arasındaki kardeş şehir ilişkilerimizin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için konuklarıma teşekkür ediyorum.”

m1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.