Başkan Mutlu: Kentimize sahip çıkıyoruz

Başkan Mutlu: Kentimize sahip çıkıyoruz

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, temiz bir Konak için çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirterek, "Kentimize sahip çıkıyoruz" dedi.

MEDYA EGE - İlçede temizlik çalışmalarına önem veren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirtti. Başkan Mutlu, temizlik harekatı kapsamında, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra yeni bir uygulama daha başlattıklarını duyurdu.

Daha temiz bir kent oluştururken tasarrufun da ön planda tutulduğu çember tasarımlı çöp poşeti aparatları, ilçenin yoğun bölgelerinde kullanılmaya başlandığını belirten Mutlu, Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Kale fidanlığındaki atölyelerinde üretilen aparatlarla yaklaşık 20 kat oranında tasarruf sağladığını belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak vatandaşlarında temiz bir Konak için mücadele etmesini isteyen Başkan Mutlu, şu ifadelere yer verdi:

"Konak'ta temizlik harekatına hız kesmeden devam ediyoruz.

Kendi üretimimiz olan çember tasarımlı çöp poşeti aparatlarını, ilçemizin ana arterlerinde, hastane ve okul çevresi gibi sık kullanılan alanlardaki elektrik direklerine yerleştirmeye devam ediyoruz. Çöp poşeti aparatlarımız, sade görüntüsü ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra pratik kullanımıyla da dikkat çekiyor. Tüm komşularımızla birlikte daha temiz bir kentte yaşama hakkımıza sahip çıkmak için çok çalışıyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.