Başkan Mutlu: Kentimizi hep birlikte kalkındıracağız

Başkan Mutlu: Kentimizi hep birlikte kalkındıracağız

Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Mutlu Çınarlı, “Kentimizi hep birlikte kalkındıracağız” dedi.

MEDYA EGE – Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sıtkı Şükürer ve Yönetim Kurulu Üyesi Semra Öncü'yü makamında ağırladı. İzmir ve ilçelerinin ekonomik gelişimini hızlandırmak amacıyla yürüttükleri çalışmalar hakkında sohbet ederek, istişarelerde bulunan Başkan Mutlu, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sıtkı Şükürer ve Yönetim Kurulu Üyesi Semra Öncü'yü belediyemizde ağırladık. İzmir ve ilçelerimizin ekonomik gelişimini hızlandırmak amacıyla yürüttükleri çalışmalar hakkında sohbet ederek, kentimizi kalkındıracak yeni projeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Mutlu, ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Gülşen Karataş Şişbacak'ı da makamında ağırladı. CHP’nin il çapında yürüttüğü çalışmalar ve belediyenin çalışmaları hakkında istişarelerde bulunan Mutlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özgür Akşan’ı makamında ağırlayan Mutlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcımız Gülşen Karataş Şişbacak'ı belediyemizde ağırladık. Partimizin il çapında yürüttüğü çalışmaların yanı sıra belediyemizin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ardından Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özgür Akşan ile bir araya geldik. Konuklarıma nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.