Başkan Mutlu: Konak’ı yeniliklere kavuşturacağız

Başkan Mutlu: Konak’ı yeniliklere kavuşturacağız

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ilçe genelinde belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Konak’ı yeniliklere kavuşturacağız” dedi.

MEDYA EGE – Daha adil ve daha eşit bir kent için çalıştıklarını ifade eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, mahalledeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Mutlu, Akarcalı Mahallesi’ndeki yol ve asfalt serim çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Mutlu, önümüzdeki günlerde Güney Mahallesi, Murat Reis Mahallesi ve Atamer Mahallesi'nde de yol ve asfalt serim çalışmalarının gerçekleştirileceğini belirterek, vatandaşların güvenli ve rahat ulaşımı için belediye ekiplerinin sahada var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.

Vatandaşların sorun ve taleplerinin her daim çözüme kavuşturulması birinci öncelikleri olduğuna vurgu yapan Başkan Mutlu, “Konak’ı yollarıyla, parklarıyla, sosyal yaşam alanlarıyla yeniliklere kavuşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Mutlu, çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“Daha iyi, daha yeni, daha yaşanabilir bir Konak için çalışıyoruz.

Akarcalı Mahallesimizde tamamladığımız asfalt serim çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde Güney Mahallesi, Murat Reis Mahallesi ve Atamer Mahallesi'nde devam edeceğiz.

Konak’ı yollarıyla, parklarıyla, sosyal yaşam alanlarıyla yeniliklere kavuşturmaya devam edeceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.