Başkan Mutlu: Koordinasyon içinde çalışacağız

Başkan Mutlu: Koordinasyon içinde çalışacağız

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, modern ve yaşanabilir bir Konak ve İzmir için toplantı düzenledi. Başkan Mutlu, “Hep birlikte koordinasyon içinde çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yaşanabilir bir kent modelini benimsediklerini söyleyen Başkan Mutlu, vatandaşların huzuru ve refahı için çalışacaklarını belirtti.

Toplantıda; Kemeraltı ve Basmane bölgelerinde yer alan ve koruma amaçlı imar planı bulunan alanların sağlıklaştırılması, ortak kullanım bölgelerinde bulunan kaldırım işgalleri ile tente ve tabela denetimleri hakkında konuşuldu. Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi ekiplerinin her zaman koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

1.jpeg

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Mutlu, şu ifadelere de yer verdi:

“Bugün İzmir Büyükşehir Belediyemizden çalışma arkadaşlarımızı belediyemizde ağırladık. Kemeraltı ve Basmane bölgelerimizde yer alan ve koruma amaçlı imar planı bulunan alanların sağlıklaştırılması, ortak kullanım bölgelerimizde bulunan kaldırım işgalleri ile tente ve tabela denetimleri hakkında görüştük.

Daha modern ve yaşanabilir bir İzmir için İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğiz.”

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.