Başkan Mutlu: Sorunları hızlıca çözmeye devam edeceğiz

Başkan Mutlu: Sorunları hızlıca çözmeye devam edeceğiz

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, mahalle ziyaretlerine ve incelemelere devam ediyor. Başkan Mutlu, “Sorunları hızlıca çözmeye devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Vatandaşlarla temaslarını sürdüren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Mersinli, Çınarlı ve Halkapınar Mahallelerine ziyarette bulundu. Vatandaşların talep ve sorunları doğrultusunda mahallelerde incelemelerde bulunan Başkan Mutlu, belediye ekiplerinin sorunlara hızlıca müdahale edeceğini belirtti.

Başkan Mutlu, vatandaşların görüşlerinin çalışmalara yön vermek adına önemli olduğunu vurgulayarak, ziyaretine ve incelemelerine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Çalışma arkadaşlarım ve muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde saptıyor ve hızlıca çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmayı yapıyoruz.

Konak’ımızın her mahallesini adım adım gezmeye, komşularımızı dinlemeye, tespit ettiğimiz sorunları ekiplerimizle hızlıca çözmeye devam edeceğiz.”

1-005.jpeg

2-004.jpeg

3-003.jpeg

Başkan Mutlu ayrıca, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Ofisi çalışma ekipleri ile birlikte, ortaklaşa hayata geçirilecek olan “Kapsayıcı Sıfır Atık Yönetimi ile Sosyal Uyumun Güçlendirilmesi Projesi” için bir araya geldi. Toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan Mutlu, şu notu düştü:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Ofisi çalışma ekipleri ile birlikte, ortaklaşa hayata geçireceğimiz “Kapsayıcı Sıfır Atık Yönetimi ile Sosyal Uyumun Güçlendirilmesi Projesi” için bir araya geldik. Hibe destekli proje kapsamında yerelde bugüne kadar yürütülen faaliyetleri masaya yatırarak, planlanan faaliyetleri değerlendirdik.

Çevre dostu ve temiz bir Konak için Sıfır Atık ve Geri Dönüşümü önemsiyor, bu konuda hayata geçireceğimiz projeler ile ilgili titizlikle çalışıyoruz.”

4-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.