Başkan Mutlu: Vatandaşlarımızın her anında yanında olacağız

Başkan Mutlu: Vatandaşlarımızın her anında yanında olacağız

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı makamında ağırladı. Karşılık istişarelerde bulunan Mutlu, “Vatandaşlarımızın her anında yanında olacağız” dedi.

MEDYA EGE – Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve Belediye Meclis Üyelerini ile bir araya geldi. İzmir’i ve Konak’ı daha ileriye taşıyacak projelerin tartışıldığı ziyarette Mutlu ve Tugay istişarelerde bulundu. Başkan Mutlu, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, şu notu düştü:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay ile bir araya geldik. İlçe Başkanımız Ozan Ali İlgazi ve Belediye Meclis üyelerimizin de katılımıyla gerçekleşen görüşmede, Cemil Başkanımız ile İzmir'imizi ve Konak'ımızı daha ileriye taşımak için hayata geçireceğimiz projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk.5 yıl boyunca iş birliği içerisinde tüm gücümüzle çalışacak, insanı merkeze alan hizmetlerimizle komşularımızın her anında yanlarında olacağız.”

1-003.jpeg

2-003.jpeg

Midilli Belediye Başkanı Panagiotis Christofas ve beraberindeki heyeti de makamında ağırlayan Başkan Mutlu, iş birliği çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Mutlu, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Midilli Belediye Başkanı Panagiotis Christofas ve beraberindeki heyeti belediyemizde ağırladık. Yunanistan İzmir Başkonsolosumuz Alexandros Konstas’ın da bizlere eşlik ettiği ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlenmesi ve dostluğun pekiştirilmesi için pek çok alanda hayata geçirebileceğimiz iş birliği çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için konuklarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

3-002.jpeg

4-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.