Başkan Mutlu'dan dayanışma vurgusu: Hayat paylaştıkça güzel!

Başkan Mutlu'dan dayanışma vurgusu: Hayat paylaştıkça güzel!

Konak Belediyesi Giysi Market'te bayram yoğunluğu başladı. Birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yapan Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, "Hayat, paylaştıkça güzel" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Giysi Market, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hem günlük hem bayramlık giysi ihtiyacının karşılanması için çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle çocuk kıyafetlerinde geniş bir yelpazeye sahip olan Giysi Market, çocukların bayram sevincini katlamak için bayramlıkları hazırladı.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, dayanışma vurgusu yaptığı açıklamasına, "Hayat paylaştıkça güzel! Konak’ımızda dayanışmanın gücüyle komşularımıza ulaşmaya devam ediyoruz. Ekonomik olarak dezavantajlı ailelerimiz bayram öncesi, kullanılmamış giysi, ayakkabı ve aksesuarları ihtiyaçları doğrultusunda Giysi Marketimizden tedarik edebiliyor. İyi ki Konak var" notunu düştü.

SIFIR KIYAFETLER, ORİJİNAL ÜRÜNLER

Konak Belediyesi Giysi Market’ten yararlanan Konaklılar çoraptan abiyeye, şapkadan ayakkabıya ihtiyaç duydukları her giysiye kolaylıkla ulaşabiliyor. Görevlilerin yönlendirmesiyle en doğru ürüne ulaşan vatandaşlara verilen tüm giysi ve aksesuarlar yeni, etiketli ve kaliteli ürünlerden oluşuyor. Vatandaşa ulaştırılan orijinal ambalajındaki giysi ve aksesuarlar üretici tekstil firmaları ve mağazalardan bağış yoluyla temin edilirken, ikinci el ürün kabul edilmiyor.

konaktan-bir-dayanisma-daha-bayramliklar-giysi-marketten-12jpeg-12-06-2024-12-37-07.jpeg

BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Giysi Market hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Türkyılmaz Mahallesi, 442 Sokak’ta bulunan Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne kimliğiyle beraber başvuruda bulunabiliyor. Öte yandan giysi bağışında bulunmak isteyen hayırseverler de belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ilgili birimi 0232 425 04 34 numaralı telefondan arayarak bilgi alabiliyor.

fkjnbsjhdm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.