Başkan Mutlu'dan girişimci kadınlara destek

Başkan Mutlu'dan girişimci kadınlara destek

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınar Mutlu, LİYAKAT yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Mutlu, farklı bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktıklarını belirterek, özellikle kadınlara yönelik girişimcilik ekosistemine destek vereceklerini söyledi.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınar Mutlu, Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) yönetimi ile bir araya geldi.

Kendisinin de meslek odası tecrübesi olduğunu hatırlatan Başkan Mutlu, “Sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının yaptıkları çalışmaların, çok kıymetli olduğunun farkındayım. Bunlar öyle çalışmalar ki bir belediye başkanın kolay kolay elde edemeyeceği bilgiler ile gerçekleşiyor. Bu noktada LİYAKAT da hayata geçirdiği projelerle dikkat çekiyor. Semt merkezlerimizde girişimcilik ekosistemini güçlendirecek atölyeler ile özellikle genç ve kadın girişimcilere ihtiyaç duydukları eğitimler verilecek” dedi.

LİYAKAT Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Güloğlu Uğuz da Konak Belediyesi’nin yerelde girişimciliği desteklemesinin büyük bir anlamı olduğunu belirterek “Konak Belediyesi, temel hizmetler ile birlikte topluma artı değer katmanın en güzel örneğini sergiliyor. Bugün bir kenti en değerli kılan özelliklerin başında, o kentte yaşayan insanların nitelikleri, sahip oldukları girişimleri geliyor. Konak Belediyesi’ne bu desteği için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

1719392716011-foto1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.