Başkan Mutlu'dan yeşil bir Konak için iş birliği vurgusu!

Başkan Mutlu'dan yeşil bir Konak için iş birliği vurgusu!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle bir araya geldi. Başkan Mutlu, “Yeşil bir Konak için iş birliğiyle çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Modern, güvenli ve refah bir Konak için durmadan çalışan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleriyle bir araya geldi. Konak’taki çalışmalarla ilgili karşılıklı istişarelerde bulunan Başkan Mutlu, yaşanabilir bir Konak için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Yeşil bir Konak için İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Mutlu, Konaklıların refah ve huzur içinde yaşamasını sağlayacaklarını belirtti.

Başkan Mutlu, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeler de yer verdi:

“Daha yeşil bir Konak için İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği içinde çalışıyoruz.

İzBB Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı'ndan çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz toplantıda Konak'ımızda bulunan mevcut yeşil alanların iyileştirilmesi ve ilçemize yeni yeşil alanlar kazandırılması hakkında görüştük.

Mahallelerimizde her yaştan komşumuzun rahatça nefes alabileceği, temiz havanın ve yeşilin keyfini çıkartabilecekleri bir Konak için üretmeye devam edeceğiz.”

gxxqac1wsaajrdu.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.