Başkan Okuroğlu: Doğamızı korumak hepimizin sorumluluğu

Başkan Okuroğlu: Doğamızı korumak hepimizin sorumluluğu

Tire Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yangın riskine karşı Atatürk Ormanı çevresinde temizlik yaptı. Kalıcı çözümün kirletmemekten geçtiğini belirten Başkan Hayati Okuroğlu, "Doğamızı korumak hepimizin sorumluluğudur" ifadelerini kullandı.

Yaz mevsiminin başlangıcından bu yana ülke genelinde olduğu gibi Tire’de de çok sayıda orman yangını yaşandı. Bu yangınlar sonucunda geniş bir alanda hasar meydana geldi. Tire’deki mevcut ormanların yangınlara karşı korunması amacıyla harekete geçen Tire Belediyesi, yaz aylarının başlamasıyla birlikte, ilçe genelindeki ormanların çevresinde rutin temizlik yapıyordu. Bu çalışma kapsamında Tire Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Toptepe’de Atatürk Ormanı çevresinde temizlik yaptılar. Çevreye bırakılmış kağıt, plastik ve cam ambalajlar ekipler tarafından toplandı.

gvmbmmww4aaj6n.jpeg

Konuyla ilgili açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, orman yangınlarına karşı hayata geçirdiğimiz önlemler kapsamında bugün Toptepe'de Atatürk Ormanı çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Özellikle ormanlarımızın çevresinde bıraktığımız plastik ve cam gibi atıklar, büyük yangınlara neden olabiliyor. Bu nedenle temizlik önemli bir adım olsa da, kalıcı çözüm kirletmemekten geçiyor. Doğamızı korumak hepimizin sorumluluğudur. Lütfen çevremizi temiz tutalım ve doğaya zarar vermemeye özen gösterelim. Hep birlikte daha temiz ve güvenli bir Tire için katkıda bulunalım” dedi.

ozgecmis-617f8dd3-923b-4d6b-991c-a303108a19cf.jpg

gvmbmv5woaar5ln.jpeg

gvmbmg4xoaanzst.jpeg

gvmbmk6wsaaqndw.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.