Başkan Ömer Eşki: Bornova’lılar için çalışmaya devam ediyoruz

Başkan Ömer Eşki: Bornova’lılar için çalışmaya devam ediyoruz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle ziyareti gerçekleştirerek, incelemelere devam ediyor. Başkan Eşki, “Bornova’lıların rahatı için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Güne Atatürk Mahallesi’ne ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla da bir araya gelen Eşki, sorun ve talepleri dinledi. Eşki, Bornova’lıların huzuru ve refahı için çalışmalara devam edeceğini de belirterek ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Başkan Eşki, paylaşımında “Güne Atatürk Mahallesi'nde başladık. Mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde görmek için sahadaydık. Her zaman olduğu gibi, sorunlara hızlı ve kalıcı çözümler üretmek için gerekli adımları atıyoruz. Siz değerli Bornovalıların rahat, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesi için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Eşki, ardından Bosna Sancak Derneği Başkanı Esat Yılmaz ve dernek üyelerini, Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Şube Başkanı Ali Şahin Gülen ve yönetimini ile İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ve yönetimin makamında ağırladı.

ok1.jpg

ok2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.