Başkan Ömer Eşki: Güneş doğmadan sokakta olacağız!

Başkan Ömer Eşki: Güneş doğmadan sokakta olacağız!

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, büyük bir heyecanla ve şevkle Bornova için çalışacaklarını söyleyerek, her şeyden önce de güven inşa edeceklerini söyledi. Eşki, "Biz belediye olarak güneş doğmadan sokakta olacağız” dedi.

Göreve gelmeden önceki 4 aylık adaylık döneminde Bornova’yı karış karış gezdiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Şimdi önceden gezdiğimiz yerlere tekrar gidiyoruz. Siyasetçilerle ilgili oluşan, “5 yılda bir gelirler oyları alır giderler” algısını yıkacağız. Bunu yıkmak için de söz verdiğimiz yatırımları başlatıyoruz. İnsanlar birbirlerine güvenirlerse başarılı olurlar, eğer vatandaşla belediyenin arsında bir güven yoksa yaptığınız işin hiçbir anlamı kalmaz” dedi.

Belediyenin temel hizmetlerinde öncelikli olarak düzelme hedeflediklerinin altını çizen Başkan Eşki, “Kamulaştırmadan pazaryerine, asfalttan temizliğe ne lazımsa her türlü hizmeti ve yatırımı yapacağız. Bornova’yı çeperlerinden başlayıp, merkeze doğru adım adım güzelleştireceğiz. Biz belediye olarak güneş doğmadan sokakta olacağız ve vatandaşlarımıza daha güzel bir kent sunmaya çalışacağız” diye konuştu.

dsc-8580.jpg

BORNOVA’YA “SANAYİ MECLİSİ” GELİYOR

Sanayi sitelerinin Bornova için büyük öneme sahip olduğunu belirten Başkan Eşki, “Bornova’da tüm sanayi sitelerinin, işletme kooperatiflerinin içinde yer alacağı ortak sanayi meclisi kuracağız. Tüm site ve kooperatif başkanlarını çağıracağız. İmar temizlik, fen işleri, park bahçeler müdürlerimiz, ilgili başkan yardımcılarımız ve esnaf sorumlularımız o mecliste olacaklar. Buralardaki istekleri hızla değerlendirip sonuca bağlayacağız. Çünkü buralarda ticaret yapıldıkça binlerce insan ekmek yiyor. Bu meclisten çıkacak istekler doğrultusunda çok hızlı bir şekilde hizmet vermeye çalışacağız” dedi.

dsc-8557.jpg

Ambarlar Sitesi’nde TÜMTİS (Tüm Taşıma İşçileri Sendikası) temsilciliğini ziyaret ederek İzmir Şubesi Başkanı Şükrü Günseli ve işçilerle de bir araya gelen Başkan Eşki, kendisinin de hayatını bir emekçi olarak kazandığını ve emeğin değerini iyi bildiğini belirterek, Bornova’da işçilerle emekçilerle halkın tüm kesimleriyle uyum içinde bir çalışma sergileyeceklerini söyledi.

dsc-8534.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.