Başkan Önal: Amacımız temiz ve sağlıklı bir Bayraklı yaratmak!

Başkan Önal: Amacımız temiz ve sağlıklı bir Bayraklı yaratmak!

Bayraklı Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi başlattığı temizlik seferberliği kapsamında geniş bir çalışma gerçekleştirdi. Başkan İrfan Önal, “Amacımız, temiz ve sağlıklı bir Bayraklı yaratmak ve bunu sürekli hale getirmek” ifadelerini kullandı.

Bayraklı Belediyesi, ilçenin 24 mahallesinde başlattığı temizlik seferberliği kapsamında program dahilinde cadde ve sokakları baştan sona temizliyor. Bu çerçevede Yamanlar Mahallesi Kubilay Caddesi’nde Temizlik, Zabıta, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonuyla yürütülen çalışmalarda sokaklar süpürüldü, yıkandı, yabani otlar temizlendi. Çöp konteynerleri dezenfekte edilerek bakım ve onarımı yapıldı. Temizlik seferberliğinin ilçenin her mahallesinde, cadde ve sokağında program dahilinde devam edeceği belirtildi.

bayraklinin-24-mahallesin-de-temizlik-seferberligi-9.jpeg

BAYRAM HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Öte yandan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini ve temizlik çalışmalarını hızlandıran Bayraklı Belediyesi, Doğançay'daki kurban satış yerinde de hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda görevli ekipler alanı kullanıma hazır hale getirerek, denetimler ve kontroller gerçekleştirdi. Vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmesi için bayram boyunca da ekiplerin sahada görev yapmaya devam edecek.

bayraklinin-24-mahallesin-de-temizlik-seferberligi-14.jpeg

TEMİZ ÇEVRE TEMİZ BAYRAKLI

Yamanlar Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “İlçemizin her köşesini baştan sona temizleyip dezenfekte ediyoruz. Her mahallemizde aynı titizlikle çalışıyoruz. Amacımız, temiz ve sağlıklı bir Bayraklı yaratmak ve bunu sürekli hale getirmek. Yarınlara daha temiz bir çevre, daha güzel bir Bayraklı bırakmak istiyoruz. Çünkü Bayraklı en iyisini hak ediyor” dedi.

bayraklinin-24-mahallesin-de-temizlik-seferberligi-11.jpeg

bayraklinin-24-mahallesin-de-temizlik-seferberligi-10.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.