Başkan Önal: Bayraklı’da en iyi hizmeti üreteceğiz

Başkan Önal: Bayraklı’da en iyi hizmeti üreteceğiz

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Önal, ziyaretinde “Bayraklı’da en iyi hizmeti üreteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Meclis üyeleri, eşi ve çocuklarıyla birlikte Anıtkabir’e ziyarette bulundu. Ata’nın huzuruna çıkan Başkan Önal, Bayraklı için yorulmadan çalışacaklarını belirterek, “Atamıza olan bağlılığımızı ve özlemimizi bir kez daha paylaşarak, yorulmadan çalışacağımıza söz verdik!” dedi.

3-001.jpeg

Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Önal, “Meclis üyelerimiz, eşim Gökçe Pişkin ve çocuklarımla birlikte Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıktık. Atamıza olan bağlılığımızı ve özlemimizi bir kez daha paylaşarak, yorulmadan çalışacağımıza söz verdik! Sorumluluklarımızın bilincinde, Bayraklı’da halktan yana, halk için tüm gücümüzle en iyi hizmeti üreteceğiz” notunu düştü.

1-001.jpeg

2-001.jpeg

Bayraklı'ya hizmet birinci öncelikleri olduğunun altını çizen ve Sevgi Yolu'nda gerçekleştirilen sinek, böcek ve haşerat sorununa karşı ilaçlama çalışması hakkında da bilgi veren Başkan Önal, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, "Sevgi Yolu esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda soruna anında müdahale eden ekiplerimiz sinek, böcek ve haşerat sorununa karşı ilaçlama çalışması yaptı. Vatandaşlarımızın rahat bir yaz geçirmesi için ilçe genelindeki ilaçlama seferberliğimiz sürecek" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.